Doorbraak in Lammers-deal: spits mag deal af gaan ronden

18 september 2020, 13:31

De transfer van Sam Lammers naar Atalanta Bergamo nadert zijn voltooiing. Donderdag kwamen er al berichten naar buiten dat PSV en de Italiaanse club een akkoord naderen over een transfersom van rond de tien miljoen euro. PSV bevestigt vrijdag dat de spits de ruimte krijgt om de  deal af te ronden.

'Na onderling overleg hebben Sam Lammers en Technisch Manager John de Jong van PSV besloten dat de aanvaller vandaag niet deelneemt aan de training van de A-selectie. De spits krijgt de ruimte om de persoonlijke gesprekken met Atalanta Bergamo op te starten', meldt PSV. Hij neemt dus niet deel aan de voorbereiding voor het duel met FC Emmen. De spits speelde afgelopen weekend tegen FC Groningen waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in dienst van PSV.

De Italiaanse club zat al een tijdje achter de 23-jarige Lammers aan. Atalanta verhoogde meerdere malen het bod op de aanvaller, maar bood steeds minder dan PSV verlangde. Het is de Eindhovense club uiteindelijk gelukt om een bedrag in de dubbele cijfers te ontvangen voor Lammers, die nog tot volgend jaar zomer vastlag in Eindhoven. Atalanta maakt eerst negen miljoen euro over PSV en door bonussen kan het totaalbedrag oplopen naar tien miljoen euro.

Eran Zahavi is bij PSV in beeld als mogelijke vervanger van de spits.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen