'PSV heeft beet bij talentvolle doelman Müller (20)'

21 september 2020 – PSV heeft de komst van Vincent Müller (20) vrijwel zeker afgerond. De keeper wordt al langere tijd gelinkt aan de Eindhovenaren, maar op de medische keuring na is de deal inmiddels in kannen en kruiken. Hij wordt na Yvon Mvogo de tweede Duitse keeper die deze transferwindow wordt gehaald.

'PSV heeft beet bij talentvolle doelman Müller (20)'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Net als Mvogo zou moeten zijn maar nog niet toonde, is Müller een meevoetballende keeper. De sluitpost staat in eigen land te boek als groot talent en staat onder contract bij Würzburger Kickers, me wie technisch directeur John de Jong inmiddels een akkoord heeft bereikt.

Hij past in het plaatje van PSV, dat met Jeroen Zoet en Hidde Jurjus al twee goalies zag vertrekken in de zomer. Lars Unnerstall voldoet niet aan de wensen van trainer Roger Schmidt, waardoor hij weinig perspectief lijkt te hebben. Met Müller komt er in elk geval nog een nieuwe concurrent, die vermoedelijk op korte tijd gepresenteerd wordt.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd