SC Cambuur tegen Jong FC Utrecht in gevaar door corona

24 september 2020, 10:17

Het is nog maar de vraag of de wedstrijd van SC Cambuur tegen Jong FC Utrecht van aanstaande vrijdag doorgaat, schrijft de Leeuwarder Courant. Door blessures en coronabesmettingen heeft trainer Henk de Jong nog maar vijftien spelers tot zijn beschikking. Wedstrijden worden verzet als een club minder dertien spelers tot de beschikking heeft als gevolg van besmettingen.

SC Cambuur meldde woensdag dat twee spelers (uit voorzorg) in quarantaine zitten omdat in huiselijke sfeer een positief geval is geconstateerd. "Ze zitten thuis en zijn er sowieso niet bij tegen Jong Utrecht", aldus De Jong, die de namen van de spelers niet bekendmaakt. Naar verluidt gaat het om sterkhouders Robert Mühren en Erik Schouten, de topscorer en aanvoerder van de Leeuwarders.

Meer positieve gevallen bij de club zijn niet ondenkbaar. Bij SC Cambuur Onder-21 werd deze week een speler positief getest op corona. De rest van het team traint en speelt daardoor niet, waardoor De Jong zijn selectie nu niet kan aanvullen met beloften. "We hebben nog maar vijftien man over, want er zijn ook blessures. De spoeling is dun", weet De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen