'Dest hakt knoop door en wil aan de slag bij FC Barcelona'

24 september 2020, 10:42

Sergiño Dest heeft de knoop doorgehakt. De negentienjarige rechtsachter van Ajax wil zijn loopbaan vervolgen bij FC Barcelona. Volgens het Spaanse Sport heeft het kamp-Dest een principe-akkoord bereikt met de Catalaanse club. Barça en Ajax moeten nog wel overeenstemming bereiken over de transfervoorwaarden, maar dat lijkt goed te komen.

Als de deal wordt beklonken, is Dest bij Barça de opvolger van Nélson Semedo. De Portugese vleugelverdediger maakte woensdag voor maximaal veertig miljoen euro de overstap naar Wolverhampton Wanderers, waardoor de Catalanen meer financiële mogelijkheden hebben. Barça heeft, zo schreef het Algemeen Dagblad woensdag, een bod uitgebracht op Dest. Ajax zou twintig miljoen euro verlangen voor de verdediger.

Het zag er lange tijd naar uit dat Dest zijn loopbaan zou vervolgen bij Bayern München, maar het heeft er nu alle schijn van dat de Champions League-winnaar naast de komst van de Amerikaans international gaat grijpen. Als Dest Ajax verlaat, dan gaan de Amsterdammers waarschijnlijk de transfermarkt op voor een vervanger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen