FC Utrecht breekt contract verdediger St. Jago (20) open

24 september 2020 – FC Utrecht heeft het contract van Tommy St. Jago opengebroken en verlengd. De twintigjarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2024 in de Domstad houdt. Zijn vorige verbintenis liep twee jaar eerder af.

FC Utrecht breekt contract verdediger St. Jago (20) open

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

St. Jago doorliep de volledige jeugdopleiding van FC Utrecht en maakte deze zomer de overstap van het beloftenteam naar het eerste elftal. Hij maakte afgelopen weekend tegen VVV-Venlo (1-1) zijn basisdebuut in het team van trainer John van den Brom. Dat was zijn derde optreden in het eerste elftal. Namens Jong FC Utrecht speelde hij 28 wedstrijden in de Eerste Divisie.

"Tommy heeft de afgelopen periode enorme stappen gezet in zijn ontwikkeling", reageert technisch directeur Jordy Zuidam. "Hij is een echte Utrechtse jongen uit onze eigen opleiding en heeft laten zien met lef te spelen. Tommy is een betrouwbare verdediger met snelheid en heeft een goede inspeelpass in de benen. We zijn blij dat we hem langer aan FC Utrecht hebben kunnen binden en hebben veel vertrouwen in Tommy en onze toekomst samen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd