'FC Twente wil Dervisoglu en Ilic in slotdagen nog huren'

4 oktober 2020, 12:20

FC Twente hoopt op de komst van Halil Dervisoglu (Brentford) en Luka Ilic (Manchester City) in de slotdagen van de transferwindow. De aanvallend ingestelde voetballers moeten de selectie van de Tukkers aanvallend op oorlogssterkte brengen. In beide gevallen gaat het om een huurtransfer.

Dat heeft technisch directeur Jan Streuer laten weten tegenover TC/Tubantia. De ervaren 'td' laat weten dat de deals nog niet rond zijn, maar de hoop is wel dat beide spelers voor het sluiten van de window als huurspeler naar Enschede komen. "Dervisoglu kan op alle posities voorin uit de voeten en wij denken dat hij ook op 10 kan spelen", licht Streuer toe over de potentiële versterkingen.

Afgelopen winter stapte de aanvaller over van Sparta Rotterdam naar Brentford, maar bij die club is geen vaste waarde. Ilic speelde eerder als huurling voor NAC Breda en moet Ron Jans meer opties geven voorin als het gaat om de creativiteit. Eerder was Jurgen Ekkelenkamp in beeld voor die posities, maar de middenvelder mocht van Ajax niet vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen