No deals: Harroui, FC Emmen, Heracles Almelo en FC Utrecht

6 oktober 2020, 21:46   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 21:51

FC Groningen grijpt definitief mis bij Sparta-middenvelder Abdou Harroui. Ondanks dat de noorderlingen tot vier keer toe (!) een poging deden om het talent over te nemen van de Rotterdammers, kwam het uiteindelijk niet tot een akkoord. Ook bij FC Emmen en diverse andere Eredivisie-clubs zijn ze al zeker uitgewinkeld.

Volgens Voetbal International bleef er een verschil van een paar ton tussen vraag en aanbod staan bij FC Groningen en Sparta Rotterdam over Harroui. Hoewel de hoofdrolspeler zelf niet onder stoelen of banken stak graag te willen vertrekken, was de vraagprijs van drie miljoen euro te hoog. Mogelijk krijgt het transferverhaal in de winterstop wel weer een nieuw hoofdstuk.

Ook streekgenoot FC Emmen gaat geen zaken meer doen op Deadline Day. De Drentenaren hoopten een spits binnen te halen, maar die missie mislukte. RTV Drenthe schrijft echter ook dat Glenn Bijl, Sergio Peña en Miguel Araujo gewoon gaan blijven, terwijl de aanvallende aanwinst mogelijk nog uit het transfervrije circuit gehaald kan worden in de komende dagen. 

Ook Heracles Almelo, FC Utrecht (dat nog wel Héritier Deyonge huurde voor het beloftenteam), VVV-Venlo (dat nog wel aast op een transfervrije speler), Sparta Rotterdam en Willem II zullen geen transfers meer doen in de laatste uren van de window. Bij onder andere RKC Waalwijk en Fortuna Sittard worden wél nog transfers verwacht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen