Klopp ziet stadgenoot Everton als kandidaat voor landstitel

16 oktober 2020, 17:26

Jarenlang bivakkeerde Everton in de schaduw van stadgenoot Liverpool, maar dit seizoen gaat het vooralsnog erg goed met de blauwe formatie uit de stad. Als enige club heeft Everton na vier duels twaalf punten en daarmee staat het bovenaan, terwijl Liverpool vijfde staat met negen punten. Jürgen Klopp verwacht dan ook veel van de derby van zaterdagmiddag.

"Het is duidelijk dat Everton in de zomer goede zaken gedaan heeft", sprak Klopp vrijdag op zijn persconferentie in aanloop naar het duel. Daarmee geeft hij ook een compliment aan technisch directeur Marcel Brands. "Carlo is bovendien een geweldige manager. Als hij de tijd krijgt om ergens aan te bouwen, dan lukt hem dat altijd. Ook nu weer. Het team lijkt erg goed te zijn, ik kan niets anders zeggen. Ik verwacht dan ook dat Everton een serieuze kandidaat is voor de bovenste plaatsen."

Liverpool verloor voor de interlandperiode met 7-2 van Aston Villa en zal zich dus willen revancheren. Opsteker voor de coach is dat Sadio Mané en Thiago weer inzetbaar zijn na hun coronabesmettingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen