'FC Emmen gaat in zee met stagiair Avdijaj (24)'

28 oktober 2020 – FC Emmen gaat zich zeer vermoedelijk versterken met Donis Avdijaj. De aanvaller liep de laatste tijd een stage en dat is van beide kanten goed bevallen. Er wordt snel witte rook verwacht, waarmee de Drentenaren alsnog hun gewenste aanvallende versterking krijgen, wat in het slot van de transferwindow niet lukte.

'FC Emmen gaat in zee met stagiair Avdijaj (24)'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft RTV Drenthe althans. Het medium schrijft dat er 'vrijwel niets' meer tussen een samenwerking van Avdijaj en FC Emmen staat. 'Lukkien wordt blij van hem en Avdijaj is gretig op de training en positief over de club en ziet bovendien het belang van de juiste volgende stap in zijn loopbaan', schrijft het medium over de aanstaande samenwerking.

Lees ook: Avdijaj koos bewust voor zijn kans bij FC Emmen

Avdijaj gold in de jeugdopleiding van Schalke 04 als groot talent, maar heeft tot op heden zijn belofte niet kunnen inlossen. In Nederland speelde hij een half jaar bij Roda JC en iets langer bij Willem II. In Tilburgse begon hij uitstekend, maar na een disciplinaire schorsing keerde hij niet terug in het team. Nog voor het einde van het seizoen werd zijn contract verscheurd. Meerdere incidenten zouden daaraan ten grondslag hebben gelegen.

Na zijn vertrek bij Willem II speelde Avdijaj in Turkije en Schotland bij respectievelijk Trabzonspor en Heart of Midlothian. Laatstgenoemde club besloot het contract van de international van Kosovo niet te verlengen. De Drentenaren boden hem een proefperiode en dat lijkt dus succesvol afgesloten te worden.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd