Slot rekent tegen Rijeka nog niet op besmette AZ'ers

28 oktober 2020, 17:22   Bijgewerkt: 28 oktober 2020, 17:30

AZ hoopt morgenavond in eigen huis tegen HNK Rijeka de nare smaak van de vijfde competitieremise op rij weg te spoelen. De ploeg van Arne Slot gaf het ook afgelopen weekend in de slotfase weg tegen ADO (2-2), waardoor de start uiterst teleurstellend verloopt. Vorige week boekten de Alkmaarders een knappe zege in Napoli (0-1), iets wat de gehavende ploeg een vervolg wil geven.

Want afgelopen week moest AZ het al stellen zonder een groot gedeelte van de ploeg, omdat zij besmet waren geraakt met het coronavirus. Zo waren onder meer Myron Boadu, Jordy Clasie en Timo Letschert niet van de partij. Slot tempert desgevraagd de verwachtingen over een mogelijke comeback van diverse spelers. "Nee, we verwachten nog niemand terug", gaf hij aan tijdens de voorbereidende persconferentie.

AZ wil zich zo snel mogelijk focussen op het heden. Met zijn winnende treffer groeide Dani de Wit uit tot de grote man aan AZ-zijde. "De vorige Europa League-wedstrijd was fantastisch. Dat goede gevoel nemen we zeker mee naar morgen", aldus de middenvelder. "Tegen Napoli is gebleken dat we het wél kunnen, een voorsprong vasthouden. Het begint bij blijven voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen