Irritatie loopt op bij Bayern, dat aanbieding voor Alaba intrekt

2 november 2020, 15:35

Het geduld van Bayern München met David Alaba begint op te raken. De Duitsers willen graag door met de Oostenrijkse basisspeler, maar die houdt vooralsnog de boot af en lijkt na dit seizoen te willen vertrekken. Dat kan hij ook doen, omdat zijn contract dan afloopt. Bayern deed al meerdere pogingen om zijn verbintenis te verlengen, maar die sorteerden geen effect.

Het meest recente aanbod is nu zelfs ingetrokken door de club, meldt voorzitter Herbert Hainer in Duitse media. "We hebben David en zijn adviseur een heel goed aanbod gedaan. We hebben toen aangegeven dat we eind oktober duidelijkheid willen krijgen, maar hoorden nog niets van ze. Dus hebben we contact gezocht. Zij lieten ons weten dat het voorstel niet voldeed en dat we een nieuwe moesten opstellen. Wij hebben nu besloten om het aanbod helemaal van tafel te vegen."

Alaba is een vaste kracht in het centrum van de defensie. "Voor zo'n belangrijke positie willen wij duidelijkheid en zekerheid hebben", vertelt Hainer. "Er ligt nu helemaal geen aanbod meer voor David." De 28-jarige verdediger speelt sinds 2008 bij Bayern. Hij werd al acht keer landskampioen en greep tweemaal de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen