Druijf verlengt contract bij AZ, maar kijkt wel naar opties

4 december 2020, 17:07

AZ heeft aanvaller Ferdy Druijf (22) vrijdag officieel langer vastgelegd. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot en met 2024 in Alkmaar houdt, al is het nog wel de vraag of hij zijn contract daar ook daadwerkelijk uitdient. Ondanks zijn verlenging wil de voorhoedespeler namelijk wel meer minuten maken dan hij dit seizoen tot dusver doet.

Dat heeft AZ laten weten. "Hoe ik naar mijn toekomst kijk? Ik wil het liefst veel spelen. We zullen in januari kijken hoe het ervoor staat. Het kan namelijk snel veranderen", reageert Druijf desgevraagd over zijn nabije toekomst. Dit seizoen kwam hij tot zes officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de Alkmaarders, maar opgeteld was het slechts iets meer dan honderd minuten. Deze contractverlenging was echter in de zomer al afgesproken. 

Met Myron Boadu, Albert Gudmundsson, Zakaria Aboukhlal, Calvin Stengs en Jesper Karlsson is de concurrentie voorin groot bij AZ. Desondanks tekent Druijf dus voor één extra seizoen bij. "Dat is iets mooi, daar moet je ook van genieten. Dit is mijn vierde contractverlenging, het blijft hartstikke mooi om hiervoor te tekenen", aldus de spits, die in de winter en in de komende zomer wel kijkt naar de opties. Hij heeft AZ beloofd om in elk geval het afgelopen half jaar te blijven en dan pas verder te kijken naar een mogelijk nieuw avontuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen