Martins Indi looft Slot: "Gaat een goede toekomst tegemoet"

4 december 2020, 23:25

Bruno Martins Indi ziet voor zijn trainer Arne Slot een grote toekomst weggelegd. De oefenmeester van AZ wordt concreet gelinkt aan Feyenoord, als opvolger van Dick Advocaat na dit seizoen. Hoewel de verdediger op die geruchten niet direct ingaat, denkt hij wel dat de coach de top kan halen. "Ik weet zeker dat Slot een goede toekomst tegemoet gaat. Daar ben ik van overtuigd."

Dat zei Martins Indi tegenover RTV Rijnmond desgevraagd over de geruchten, die vrijdagochtend voor het eerst doorsijpelden en gedurende de dag vanuit meerdere hoeken werd bevestigd. "Feyenoord is qua historie groter dan AZ", reageert de achterhoedespeler, die een verleden heeft in De Kuip, tactisch op of het een vooruitgang zou zijn voor Slot. "Maar het gaat om nu."

De achterhoedespeler is in elk geval tevreden om te spelen onder Slot bij AZ. "Slot is een trainer die aan het begin van zijn carrière staat en heel duidelijk in de communicatie is. Hij is goed in de omgang en kan het team aanvallend laten spelen, waarbij het team veel vrijheden heeft. Dat is een kwaliteit", denkt de verdediger, die blij is 'meerdere grote trainers' te hebben gehad.

Lees ook: Geruchten over Slot: coach en Arnesen reageren (nog) niet

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen