Stengs snapt ontslag Slot: "Dat kan gewoon niet"

6 december 2020, 17:38

Calvin Stengs was aanvankelijk verbaasd dat zijn trainer Arne Slot plotseling het veld moest ruimen bij AZ, maar heeft bij nader inzien begrip voor de beslissing van zijn club. Slot was volgens diverse media in 'verregaande onderhandelingen' met Feyenoord, iets waar de teleurgestelde Stengs niets van begrijpt.

Op voorhand kon Stengs het besluit om Slot te ontslaan nog niet begrijpen. "Ik dacht: waarom?", zegt hij voor de camera van FOX Sports. "Maar toen bleek dat hij had gesproken met Feyenoord, snapte ik de directie. AZ wil concurreren met sommige clubs, daar hoort Feyenoord ook bij. Naar een concurrent gaan, dat kan gewoon niet Daarin kan ik de directie dus wel steunen."

Toch baalde Stengs van de onwikkelingen. "Het is inderdaad wel jammer, want hij heeft ons veel gegeven." Slot leidde zijn ploeg in zijn debuutjaar naar de koppositie, maar greep uiteindelijk naast de landstitel door het coronavirus. Dit seizoen was de start met vijf remises op rij minder, maar kreeg AZ steeds meer de smaak te pakken. Het Slot-loze AZ leed zondagmiddag echter een pijnlijke nederlaag tegen FC Groningen (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen