Memphis opnieuw van waarde bij Lyon, Sociedad koploper-af

6 december 2020, 22:50

Memphis Depay heeft zijn sterrenstatus bij Olympique Lyon maar weer eens bewezen. De aanvaller van het Nederlands elftal opende de score tegen FC Metz en gaf zijn ploeg daarmee het goede voorbeeld op weg naar de uiteindelijke 1-3 zege. Lyon maakte daarmee geen fout in strijd om de titel in Frankrijk. Komend weekend wacht de topper tegen koploper Paris Saint-Germain.

Door de zege van Lyon, waar Memphis de aanvoerdersband droeg en voor zijn zesde competitiegoal zorgde, blijft het verschil op de ranglijst twee punten. PSG won zaterdagavond met 1-3 van Montpellier. Lyon besloot dat goede voorbeeld te volgen door dezelfde cijfers te noteren. Naast Memphis was ook Karl Toko Ekambi tweemaal trefzeker. Overigens zijn PSG en Lyon niet samen verwikkeld in een strijd om de titel. Het LOSC Lille van Sven Botman staat tweede met 26 punten, evenveel als Memphis en consorten.

Deportivo Alavés - Real Sociedad: 0-0

Real Sociedad moest met een doelpuntloos gelijkspel voor het eerst dit seizoen de koppositie definitief uit handen geven. De verrassing van het seizoen bleef steken op 0-0 tegen het tiental van Deportivo Alavés en verspeelde daarmee opnieuw punten in strijd om de titel. Atlético Madrid is de nieuwe koploper van La Liga. Het vizier van Sociedad moet meteen naar komende donderdag. De poulegenoot van AZ heeft namelijk een zege nodig op Napoli om ook na de winter actief te zijn in de Europa League. Een flinke domper in aanloop naar dat duel was de berichtgeving van Marca vanavond. Sterspeler David Silva moet het cruciale duel door een blessure 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen