PEC Zwolle slaat weer toe: ook Kersten verlengt contract

8 december 2020, 16:37   Bijgewerkt: 8 december 2020, 16:46

Sam Kersten heeft dinsdagmiddag zijn contract bij PEC Zwolle verlengd tot 2024. De 22-jarige verdediger is de derde speler die de club in korte tijd langer vastlegt. Eerder gold dat ook voor Eliano Reijnders en Dean Huiberts. Zij verlengden tot 2025. 

PEC Zwolle meldde het nieuws dinsdagmiddag op de eigen clubwebsite. Het contract van Kersten liep in de zomer van 2021 af, maar de club had de optie om deze met één jaar te verlengen. Die optie werd gelicht en daarnaast is het contract verder opgebroken en met nog eens twee seizoenen verlengd. 

"Ik heb het in Zwolle goed naar mijn zin en ben dan ook blij dat de club tevreden is over mijn ontwikkeling", luidde de reactie van Kersten. "Toen ik hier kwam (in 2019 vanaf FC Den Bosch, red.) moest ik behoorlijk wennen aan het niveauverschil en de manier van voetballen. Het afgelopen seizoen heb ik echter veel geleerd van de ervaren jongens. Dit seizoen heb ik me definitief in de basis geknokt en ik ben vastberaden daar te blijven staan. Dat PEC Zwolle mij nu beloont met een nieuw contract is een mooi teken aan de wand. Ik kijk ernaar uit om mij ook de komende seizoenen te blijven ontwikkelen in het hart van de defensie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen