'Manchester ruilt Van Nistelrooy voor Hargreaves'

11 juli 2006, 14:54

De kans wordt steeds groter dat Ruud van Nistelrooy zijn loopbaan voort zal zetten bij Bayern München. Aanvankelijk leek de Duitse ploeg aan te hikken tegen de transfersom voor de spits, maar inmiddels lijkt daar een creatieve oplossing voor te zijn gevonden. Volgens The Daily Mail zal Owen Hargreaves (foto) betrokken worden in de deal.

Hargreaves staat al jarenlang onder contract bij Bayern München en maakte tijdens het afgelopen WK indruk als verdedigende middenvelder in de Engelse ploeg. Vooral in de kwartfinale tegen Portugal speelde Hargreaves een dijk van een wedstrijd en daarmee lijkt hij zich in de kijker te hebben gespeeld bij Manchester United. Hargreaves heeft echter nog een contract tot medio 2010 in München, waardoor er een fors prijskaartje om zijn nek hangt.

Dit prijskaartje zou de transfersom voor Van Nistelrooy voor een deel moeten compenseren. Naar verluidt wil Manchester United vijftien miljoen euro voor de Nederlander, maar in ruil met Hargreaves zou dit bedrag flink naar beneden geschroeft kunnen worden. Hargreaves lijkt in ieder geval wel open te staan voor een transfer naar zijn vaderland. "Ik heb het zeer goed naar mijn zin in München, maar ik wil ooit graag in de Premier League spelen", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen