Ihattaren dankt Schmidt: "Hij wil dat ik me onder hem laat zien"

13 december 2020, 20:39   Bijgewerkt: 13 december 2020, 20:44

Mohamed Ihattaren was zondagavond eindelijk weer eens belangrijk voor PSV, dat in Eindhoven met 2-1 won van FC Utrecht. Mede dankzij een fantastische treffer van de aanvallende middenvelder namen de Eindhovenaren de tweede plek over van Vitesse. De doelpuntenmaker kon na afloop na een mindere periode weer eens lachen.

De achttienjarige Utrechter maakte tegen Utrecht pas zijn eerste competitietreffer van het seizoen. Na zijn doelpunt zocht hij vrijwel direct zijn trainer Roger Schmidt op. "Ik wilde in het bijzonder de trainer bedanken", aldus Ihattaren voor de camera van FOX Sports. "Ik praat veel met hem en hij houdt me scherp. Hij laat me zien hoe het leven als prof eruit ziet. Maar hij is ook hard en eerlijk tegen me."

Ihattaren kreeg dit voetbaljaar vooralsnog een flinke berg kritiek te verwerken. De jongeling werkt echter hard om een goede prof te zijn. "Tijdens de trainingen moet ik altijd 100% geven en ook buiten het veld moet ik op dingen letten zoals op tijd slapen en goed eten. De trainer zegt dat ie me vorig seizoen al heeft gevolgd en wil dat ik het ook onder hem laat zien. Na de wedstrijd was hij weer erg positief. Daar wil ik hem graag voor bedanken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen