Ten Hag over Promes: "Hij heeft weer getraind en is er klaar voor"

20 december 2020, 15:23

Ajax-trainer Erik ten Hag is zondag voor de aftrap van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag ingegaan op de situatie van Quincy Promes. De 26-jarige aanvaller maakt zondag weer deel uit van de wedstrijdselectie nadat hij een week geleden werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij.

Ten Hag ging donderdag om tafel met Promes, die dinsdag werd vrijgelaten. "Het was een goed gesprek. Je wilt kijken hoe zijn koppie ervoor staat. We hadden ook wel een aantal eisen en voorwaarden, maar dat zag er prima uit. Toen zijn we weer aan de slag gegaan. Hoe dat met die eisen en voorwaarden werkt? Dat is tussen de speler en trainer en staf."

Tijdens het gesprek kreeg Ten Hag de bevestiging dat Promeszich  ondanks de vervelende omstandigheden op het voetbal kan richten. "We hebben hem weer in de groep opgenomen, hij heeft weer getraind en is er klaar voor. Of ik twijfelde hem op te nemen in de selectie? Nee, ik had al aangekondigd dat hij kan meedoen als hij er goed voor staat en aan de eisen voldoet."

Lees ookPromes keert in Den Haag terug in wedstrijdselectie Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen