Götze kon tekenen bij Bayern: "Ze wilden me terug"

23 december 2020, 10:59   Bijgewerkt: 23 december 2020, 13:17

Mario Götze is sinds dit seizoen te bewonderen in het Philips Stadion. De wereldkampioen van 2014 koos deze zomer voor een overstap naar PSV, terwijl er meer clubs joegen op zijn handtekening. Zelfs topclub Bayern München, zijn oude werkgever, aasde op zijn komst.

Götze werd gebeld door succescoach Hansi Flick. Ook Uli Hoeness deed een poging de middenvelder te overtuigen. "In de zomer hebben we openlijk gesproken over mijn toekomst, over de plannen van Bayern", vertelt Götze aan BILD. "Ze zeiden dat ze me als persoon en als speler waarderen en dat ze me graag terug wilden halen naar de club." De PSV'er heeft het Bundesliga-hoofdstuk overigens nog niet afgesloten. "Ik sluit het niet uit. Beide opties zijn voor mij denkbaar. Maar ik ben nu in Eindhoven en focus me volledig op onze doelstellingen."

Götze brak door bij Borussia Dortmund en verdiende daar een transfer naar Bayern München. Met de Rekordmeister kroonde hij zich weliswaar tot landskampioen, maar een daverend succes werd zijn overstap nooit. Daarom besloot de Duitser terug te keren naar Borussia Dortmund, waar zijn speeltijd eveneens steeds minder werd. Mede door een gecompliceerde stofwisselingsziekte kwam Götze steeds minder in de plannen voor van de topclub. PSV en Roger Schmidt boden deze zomer een uitweg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen