Willem II praat in april verder met Peters over aflopend contract

24 december 2020, 13:00

Willem II heeft de contractonderhandelingen met Jordens Peters uitgesteld. Op 1 april worden de gesprekken met de momenteel geblesseerde aanvoerder hervat. Tegen die tijd moet duidelijk zijn of de 33-jarige Peters doorgaat met voetballen. Zo niet, dan zou hij ook in een andere functie aan de club verbonden kunnen blijven.

Dat schreef het Brabants Dagblad donderdagochtend. Ook Freek Heerkens, Victor van den Bogert en Sebastian Holmén beschikken over een aflopend contract in Tilburg. Met Heerkens, die zich terugknokte na een langdurige liesblessure, gaat de club in januari al ingesprek, evenals met Van den Bogert. Bij Holmén zal pas laat in het seizoen blijken of hij met Willem II rond de tafel wil. Eerder sprak hij al uit het in coronatijd niet gepast te vinden om over geld te praten.

Onlangs verlengde Willem II wel al het contract van hoofdtrainer Adrie Koster. Hij tekende bij tot 2022. Ook met stafleden Gery Vink (assistent), Chima Onyeike (fysiek-trainer) en Harald Wapenaar (keeperstrainer) is de club op dit moment in gesprek. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen