Klopp ontkent geruchten over 'ongelukkige' Salah

24 december 2020, 17:14

Jürgen Klopp ontkent dat Mohamed Salah ongelukkig is bij Liverpool. Het verhaal ging dat de Egyptische aanvaller ontevreden is over zijn rol in de selectie van de Duitse trainer. Zo zou Salah onder meer niet te spreken zijn over het feit dat niet hij, maar Trent Alexander-Arnold de aanvoerdersband droeg toen Jordan Henderson ontbrak in het Champions League-duel met FC Midtjylland. Klopp verwijst de geruchten die rondgaan naar de prullenbak.

"Mo is in een goed humeur, voelt zich goed en is uitstekend in vorm, dat is voor mij het belangrijkste. We hebben geen foto's van hem vanochtend op het trainingsveld, maar als we die wel hadden gehad, dan hadden jullie gezien dat hij veel lacht. De rest is leuk voor jullie (de media, red.) om over te schrijven, maar intern speelt er niets", verwijst Klopp de geruchten rond Salah naar het rijk der fabelen.

Liverpool neemt het zondag op tegen West Bromwich Albion en speelt voor de jaarwisseling ook nog tegen Newcastle United. Winnen The Reds een van de wedstrijden, dan gaan zij als koploper het nieuwe jaar in. "Als je de kerstleider, betekent het niet automatisch dat je in mei kampioen bent. Anders hadden we de titel al twee keer gewonnen", aldus Klopp donderdag op zijn persconferentie richting het duel met WBA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen