Mourinho spaart gefrustreerde Alli niet: "Ja, ik was boos"

24 december 2020 – Dele Alli heeft het verbruid bij José Mourinho. De 24-jarige aanvallende middenvelder van Tottenham Hotspur kreeg in het League Cup-duel met Stoke City (1-3 winst) eindelijk weer een basisplaats en was overduidelijk niet blij toen hij na een uur werd gewisseld. Mourinho was op zijn beurt niet tevreden over Alli.

Mourinho spaart gefrustreerde Alli niet: "Ja, ik was boos"

"In mijn ogen moet een speler die op die positie speelt het team verbinden en kansen creëren, niet zijn eigen team in de problemen brengen", deelde Mourinho na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd een sneer uit aan Alli. Na balverlies van de middenvelder sloeg Stoke City toe in de counter. "Ja, ik was boos."

Alli komt dit seizoen weinig aan de bak bij Tottenham Hotspur. In de Premier League deed Mourinho nog maar vier keer een beroep op de 34-voudig Engels international. Alli wordt gelinkt aan een vertrek bij Spurs. Onder meer Paris Saint-Germain zou geïnteresseerd zijn.

Zonder Steven Bergwijn plaatste Tottenham Hotspur zich woensdag ten koste van Stoke City voor de laatste vier van de League Cup. In de halve finale neemt de Londense club het op tegen Brentford.

Eredivisie

gerelateerd