Everton wil meer duidelijkheid over reden van afgelasten topper

28 december 2020, 22:08   Bijgewerkt: 28 december 2020, 22:18

Everton heeft wantrouwig gereageerd op het afgelasten van de topper tegen Manchester City, een paar uur voor de oorspronkelijke aanvang de wedstrijd. Wegens nieuwe coronabesmettingen bij The Citizens werd met het oog op de gezondheid en veiligheid van spelers en staf besloten de wedstrijd niet te spelen. Everton begrijpt die reden, maar hoopt wel meer duidelijkheid te krijgen.

Dat liet de club weten in een statement op de clubwebsite. 'Everton betreurt het uitstellen van de wedstrijd tegen Manchester City', begon het bericht. 'Niet alleen voor de tweeduizend supporters die erbij zouden zijn, maar ook voor de supporters in Liverpool en over de hele wereld. Onze spelers waren voorbereid op de wedstrijd, evenals de staf en iedereen op Goodison Park. Wedstrijddagen zijn de belangrijkste data op onze kalender, en dit was een grote wedstrijd.'

'Hoewel Everton veel waarde hecht aan de openbare veiligheid, zullen we verzoeken alle informatie die Manchester City aan de Premier League heeft geleverd openbaar te maken, zodat de club duidelijkheid kan verschaffen over waarom de beslissing is genomen."

Lees ook: Everton tegen Manchester City afgelast door coronabesmettingen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen