PSV-ziekenboeg bijna leeg, Götze traint individueel

6 januari 2021, 17:04

PSV-trainer Roger Schmidt kan zondagmiddag in de topper tegen Ajax beschikken over vrijwel zijn gehele selectie. De ziekenboeg is zo goed als volledig leeggestroomd en de A-selectie trainde vrijwel compleet. Alleen Mario Götze – die naar verwachting donderdag weer aansluit –, Maximiliano Romero, Amando Obispo en Yorbe Vertessen ontbraken nog (deels).

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Marco van Ginkel, Eran Zahavi, Ryan Thomas, Erick Gutiérrez en Mauro Júnior, die de afgelopen tijd niet beschikbaar waren voor Schmidt, deden de hele training mee. Het kwintet voetballers lijkt dan ook gewoon inzetbaar, al zal een groot deel van hen wel eerst wedstrijdritme op moeten doen voordat een basisplaats realistisch is. Götze is vermoedelijk ook van de partij, ondanks dat hij vandaag (woensdag) individueel trainde.

Obispo en Vertessen deden aan de partijvormen niet mee, maar zijn ook bijna weer volledig wedstrijdfit. Dat geldt nog niet voor Romero, die net als Richard Ledesma de rest van het seizoen nog uit de roulatie ligt. Woensdag was de laatste open training voor de absolute topper in de Eredivisie. Vrijdag om 11.00 uur is de persconferentie voorafgaand aan de Eredivisie-kraker, waarna PSV nog besloten traint. Dan vindt de laatste fitheidsupdate plaats bij de Eindhovenaren. Pablo Rosario keert terug na zijn schorsing tegen VVV-Venlo (4-1 winst). 

Lees ook: Schmidt: "Ajax is natuurlijk altijd favoriet voor de titel"

Bij opponent Ajax is ook nog een aantal spelers twijfelachtig. Onder anderen Brian Brobbey, Lassina Traoré, Noussair Mazraoui, Mohammed Kudus en David Neres zijn mogelijk nog niet fit genoeg bij de Amsterdammers. Al staat achter de naam van de Braziliaanse buitenspeler nog het grootste vraagteken voor de topper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen