Utrecht mist St. Jago bij Eredivisie-hervatting, Janssen vervanger

8 januari 2021 – FC Utrecht hervat zaterdag de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Voor René Hake wordt het zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van de Domstedelingen sinds hij zijn vaste aanstelling kreeg. Bij zijn 'debuut' kan hij geen beroep doen op de geblesseerde Tommy St. Jago, waardoor Willem Janssen in de basis start.

Utrecht mist St. Jago bij Eredivisie-hervatting, Janssen vervanger

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Janssen maakte in oktober zijn rentree na met een zware kruisbandblessure negen maanden uit de roulatie te zijn geweest. De routinier keerde een maand later terug in de basis, raakte geblesseerd aan zijn hamstring en moest zich nadat hij hersteld was tevredenstellen met een plek op de bank.

Nu keert Janssen terug in de basis omdat St. Jago met knieklachten uit de roulatie is. De van Telstar overgenomen Benaissa Benamar kan ook meteen worden ingezet door Hake, die blij is dat hij het vertrouwen krijgt van de clubleiding. "Of ik twijfels had? Nou, twijfels mag je op een goede manier altijd hebben. Ik ben overtuigd van mezelf maar de club had ook kunnen zeggen: je hebt één wedstrijd gewonnen en op basis daarvan gaan we niet verder. Dat zijn dingen die door je hoofd gaan en dat is volgens mij niet raar, toch?", aldus de trainer

FC Utrecht begint als nummer tien van de Eredivisie aan de tweede seizoenshelft. De achterstand op de top-drie, die de Domstedelingen hoopte aan te vallen, is twaalf punten.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd