'Ajax zoekt opvolger Promes weer bij Nordsjaelland'

30 januari 2021, 14:14

Ajax heeft de opvolger van de mogelijk vertrekkende Quincy Promes al in het vizier. Nadat eerder Mohammed Kudus al werd opgepikt bij FC Nordsjaelland hopen de Amsterdammers ook aanvaller Kamaldeen Sulemana van de Deense club over te nemen. Ook als Promes niet vertrekt, zou de Ghanees alsnog gelden als een serieus transferdoelwit.

Dat berichtten De Telegraaf en Voetbal International zaterdagmiddag, nadat clubwatcher Mike Verweij eerder al liet weten dat een vertrek van Promes een serieuze mogelijkheid is. Sulemana is een achttienjarige rechtsbenige linksbuiten die sinds dit seizoen geldt als vaste waarde bij de nummer acht van Denemarken. In twaalf duels scoorde hij vier keer en gaf hij drie assists. Daarnaast speelde hij al twee interlands namens Ghana. 

Sulemana wordt gezien als de opvolger voor Promes, die voor een transfer naar Spartak Moskou staat. "Ajax staat op het standpunt: als hij weg wil, gaat hij maar, maar wel voor de juiste prijs", zei clubwatcher Mike Verweij over die transfer. Hij vermeldde daar al bij dat Ajax bij een vertrek op zoek zou gaan naar een vervanger. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen