Grot verlaat Leeds United voor contract in 2. Bundesliga

1 februari 2021, 18:16

Jay-Roy Grot vervolgt zijn loopbaan in Duitsland. VfL Osnabrück heeft maandag de komst van de 22-jarige aanvaller wereldkundig gemaakt. Grot komt gratis over van Leeds United en tekent een contract voor anderhalf jaar bij de club uit de 2. Bundesliga.

Grot maakte in de zomer van 2017 de overstap van NEC naar Leeds United. In zijn eerste seizoen in Engelse dienst kwam de aanvaller tot twintig optredens in het Championship, waarvan het gros als invaller. De afgelopen twee seizoenen werd Grot verhuurd aan VVV-Venlo en Vitesse. Namens de clubs uit Venlo en Arnhem kwam hij tot acht doelpunten in 55 Eredivisie-optredens.

Nu komt er een definitief einde aan het Engelse avontuur van Grot. De komende anderhalf jaar staat hij op de loonlijst bij VfL Osnabrück, de huidige nummer dertien van de 2. Bundesliga. "Ik heb hem jaren geleden voor het eerst aan het werk gezien en ben hem en zijn ontwikkeling sindsdien niet uit het oog verloren. Door een blessure is hij uitgeschakeld geweest en hij heeft wat in te halen, maar hij heeft de kwaliteit om onze ploeg te verbeteren", aldus sportief directeur Benjamin Schmedes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen