'Neymar verlengt contract bij PSG met vier jaar'

2 februari 2021, 17:05

Paris Saint-Germain lijkt Neymar langer aan zich te gaan binden. Verschillende buitenlandse media melden dat de club het met de Braziliaan eens is geworden over een contractverlenging van liefst vier jaar. Een officiële bevestiging laat vooralsnog op zich wachten. 

Het nieuws werd naar buiten gebracht door het Braziliaanse TNT Sports en werd vervolgens al snel door het Franse RMC Sport bevestigd. Neymar gaf eerder al aan dat hij hoopte in Parijs te blijven en deed daarbij ook een beroep op ploeggenoot Kylian Mbappé om hetzelfde te doen. Toen de Braziliaan in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro overkwam van FC Barcelona tekende hij tot medio 2022. Dat contract loopt nog altijd, maar kan dus verlengd worden tot 2026. 

In Parijs zal men bovendien hopen dat het met de komst van Neymar ook een stap dichter bij de komst van Lionel Messi is. De twee gaven al vaker aan graag weer met elkaar te willen spelen. Waar een vertrek van de Argentijn bij Barcelona na dit seizoen nog altijd een reële optie is, zou de Franse topclub die gelegenheid kunnen bieden. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen