Negatieve hoofdrol Proper bij nederlaag NEC in Maastricht

6 februari 2021, 19:00

NEC is er zaterdag niet in geslaagd de vierde plaats in de Eerste Divisie over te nemen van NAC Breda. In het uitduel met MVV verloor het team van trainer Rogier Meijer met 2-1 door een dubbelslag van Luc Mares. Door een rode kaart van Dirk Proper speelden de Nijmegenaren ruim een helft met een man minder.

NEC begon 2021 met een teleurstellende 5-2 nederlaag en wist vervolgens in vier wedstrijden tien punten te veroveren. Aan de ongeslagen reeks kwam zaterdag een einde in De Geusselt. De eerste helft verliep tamelijk dramatisch voor de bezoekers. Niet alleen kwamen zij op achterstand, ook raakten zij Proper kwijt. De achttienjarige middenvelder kreeg een directe rode kaart na een wilde overtreding.

Met tien tegen elf deed NEC het in de tweede helft niet onaardig tegen MVV, maar kwam het na ruim een uur wel op een grotere achterstand. Weer was het Mares die scoorde. In de slotfase werd het toch nog spannend. Na een fout in de verdediging van MVV maakte Aymen Sellouf de aansluitingstreffer. Een aantal kansen op de 2-2 volgden, maar het mocht niet baten voor NEC.

De Nijmegenaren zakken door de nederlaag naar de zesde plaats in de Eerste Divisie en hebben nog altijd een achterstand van negen punten op Almere City, dat de felbegeerde tweede plaats bezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen