Vitesse hoopt nog op Tannane tegen Excelsior: "Fifty-fifty"

8 februari 2021, 17:58

Het leek erop dat de bekerwedstrijd tegen Excelsior te vroeg zou komen voor Oussama Tannane, maar de smaakmaker van Vitesse kan dinsdagavond mogelijk toch spelen tegen de Rotterdammers. Thomas Letsch hoopt dat zijn aanvallende middenvelder op tijd fit is.

Tegen sc Heerenveen ontbrak hij nog door een achillespeesblessure. "We moeten dat na de training bekijken. Ik schat de kansen op fifty-fifty. Tegen Heerenveen stonden veel dezelfde type middenvelders op het veld. Dat zal nu anders zijn", verklapte Letsch bij Omroep Gelderland. Matus Bero ontbreekt nog wel tegen Excelsior, vanwege een knieblessure. Patrick Vroegh speelt waarschijnlijk in zijn plaats.

Daarnaast krijgt Sondre Tronstad rust van zijn trainer. "Hij heeft zaterdag de hele wedstrijd gespeeld tegen Heerenveen en is pas net terug van een langdurige blessure. Het lijkt me niet verstandig, zondag spelen we immers ook alweer tegen FC Twente. We moeten oppassen met overbelasting."

Overigens weet Letsch dat het duel in de kwartfinale gespeeld wordt op het kunstgrasveld van Excelsior dat niet in de beste staat is. "We kijken wat beter naar spelers die goed uit de voeten kunnen op kunstgras. Ja, en dan zijn er nog de omstandigheden. De kou die voor Nederland niet normaal is en misschien sneeuw. Ook daar zullen we moeten omgaan. Ik heb er geen invloed op. Het is daarom wat het is."

Lees ook: Vitesse getergd na mindere reeks: "Er gelden geen excuses"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen