'Dumfries tekent niet bij bij PSV, wel nieuw gesprek met Ihattaren'

9 februari 2021, 07:39

PSV hoopte al veel langer het contract van aanvoerder Denzel Dumfries te verlengen, toch lijkt de kans klein dat dat ook daadwerkelijk nog gaat gebeuren. De kans is momenteel een stuk groter dat de captain in de komende zomer vertrekt, zonder dat hij zijn verbintenis heeft verlengd. Bij Mohamed Ihattaren wordt door PSV nog wel een nadrukkelijke poging gedaan.

Zowel het Eindhovens Dagblad als ook Voetbal International maken melding van het feit dat het steeds onwaarschijnlijker wordt dat Dumfries zijn contract nog verlengt in Eindhoven. Dat is opvallend, omdat er al maandenlang onderhandeld wordt en meermaals een vermeend akkoord naar buiten kwam. 'De gesprekken daarover met de aanvoerder – ook de verdediger zit bij Mino Raiola – leverden niets op', schrijft VI.

Volgens beide media is een zomers vertrek het meest waarschijnlijk. De rechtsachter stak niet onder stoelen of banken dat hij een volgende stap wil maken, al gaf hij aan niet zonder prijs te willen vertrekken uit Eindhoven. Door de achterstand in de titelstrijd geeft dat de ontmoeting met Ajax woensdagavond in de beker opeens veel meer druk. 'Het lijkt erop dat alle partijen nu proberen te mikken op een vertrek na dit seizoen, bij voorkeur na een mooie sportieve prijs voor PSV en met een acceptabele transfersom. PSV rekent erop voor hem een bedrag in de range van 12 tot pakweg 18 miljoen euro op te kunnen halen', aldus het ED.

Lees ook: Dumfries kondigt vertrek aan: "Tijd voor volgende stap"

Ihattaren tekent mogelijk wel bij

PSV gaat wel met Raiola om tafel om het contract van Ihattaren op korte termijn proberen te verlengen. Zijn overeenkomst loopt al af in de zomer van 2022, waardoor als de gesprekken ook met hem stuklopen, een transfer in de komende window noodzaak is. Het talent zelf gaf aan dat hij 'happy' is in Eindhoven en PSV heeft een goede verstandhouding met Raiola. Het zou voor Ihattaren zijn derde profcontract worden in dienst van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen