Tannane blij met hoofdrol, maar niet met beeldvorming

2 maart 2021 – Oussama Tannane was dinsdag goud waard voor Vitesse. De aanvallende middenvelder maakte in de tweede helft van de bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo in de tweede helft de schitterende 2-0 en gooide de wedstrijd daarmee in het slot. Hij is blij met zijn wondergoal, maar sprak ook zijn frustratie uit.

Tannane blij met hoofdrol, maar niet met beeldvorming

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Hij vindt het soms moeilijk om met de kritiek om te gaan. "Ik ben een gevoelsmens. Als iemand anders die goal maakt, wordt het veel groter gemaakt dan wanneer ik die bal zo in de kruising schiet", zei hij bij ESPN. Hij voelt zich zodoende soms tekort gedaan. "Ja dat is zeker. Het is mijn verleden dat eruit komt en dat vind ik heel jammer. Dan denk ik: ik heb dingen zo verbeterd. Ik ben rustig geworden, maar dat wordt niet gezegd. Er hoeft maar iets kleins te gebeuren en dat wordt er gezegd: 'Kijk het is weer de Tannane van vroeger'. Ik vind het jammer, dat het niet wordt gezien hoe ik ben veranderd. Nu loop ik gewoon weg bij een scheidsrechter, en dat zien mensen niet." Dat is ook één van de redenen dat hij hoopt op een mooi buitenlands avontuur.

Voor het zover is, wil hij eerst met Vitesse de beker winnen. Dinsdag zorgde hij met een prachtige knal voor de beslissing. "Ik heb de laatste wedstrijden vaak op de paal en lat geschoten. Gelukkig vliegt-ie nu de kruising in en dat geeft een heerlijk gevoel. Dit zijn de ballen die ik altijd schiet. Met de voorkant van de wreef en dan wappert-ie naar de kruising", sprak de smaakmaker. "Ik was ook erg blij met de mooie kopgoal van Broja. Het is een goede spits, maar we vonden het eerlijk gezegd ook een luie spits. We dachten ook dat hij niet kon koppen, maar vandaag heeft hij toch anders bewezen."

Bekijk hier de wereldgoal van de middenvelder.

Eredivisie

gerelateerd