'PSG in gesprek over contractverlenging Simons'

4 maart 2021, 15:18   Bijgewerkt: 4 maart 2021, 15:36

Paris Saint-Germain hoopt het contract van de zeventienjarige Xavi Simons snel te verlengen. De club is bezig om onder meer wereldsterren Neymar en Kylian Mbappé (contracten tot 2022) langer aan zich te binden, maar heeft tegelijkertijd ook plannen met de jonge Nederlander. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zou het langer vastleggen van Simons een prioriteit van de club zijn.

Tegenover het Franse Sport vertelde Romano dat er gesprekken gaande zijn tussen Leonardo (sportief directeur) en het management van de zeventienjarige Nederlander. 'Volgens de informatie van Fabrizio Romano zou het dossier van het Nederlandse wonderkind bovenop de stapel liggen', schreef het medium donderdag. Ook een akkoord met Ángel di María zou aanstaande zijn. 

Simons geldt al jaren als 'wonderkind' en verruilde in de zomer van 2019 de jeugdopleiding van FC Barcelona voor die van Paris Saint-Germain. Bij de Franse topclub trainde hij al regelmatig mee met het eerste elftal en maakte hij onder trainer Mauricio Pochettino zijn debuut in de bekerwedstrijd tegen Caen. De twaalf minuten die hij in die wedstrijd kreeg waren vooralsnog zijn enige in de hoofdmacht, maar Pochettino lijkt gecharmeerd van de jonge middenvelder. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen