De Ligt keert mogelijk terug; Roma wil Karsdorp verlengen

5 maart 2021, 18:01

De blessure die Matthijs de Ligt afgelopen dinsdag opliep tijdens de warming-up van het duel tegen La Spezia, lijkt gelukkig mee te vallen. De verdediger is mogelijk alweer inzetbaar wanneer Juventus het zaterdagavond (20:45 uur) opneemt tegen SS Lazio. Op de dag van de wedstrijd zal daarover meer duidelijkheid komen, liet trainer Andrea Pirlo vrijdagmiddag weten. 

De Ligt zou afgelopen dinsdagavond aan de aftrap staan van het duel tegen La Spezia, maar haakte tijdens de warming-up geblesseerd af. De schade leek al snel mee te vallen, nadat de tests die hij een dag later onderging een spierblessure uitsloten. Of hij de wedstrijd tegen Lazio zou halen, was en is wel nog altijd de vraag. "De Ligt heeft nog niet getraind", zei Pirlo vrijdagmiddag over de situatie van de Nederlander. "Morgen zullen we zien hoe het gaat", laat hij weten op de website van de club.

Nieuw contract voor Karsdorp

Er was vrijdagmiddag meer nieuws uit de Serie A, waar Rick Karsdorp de volgende speler is die AS Roma langer aan zich wil binden. Dat meldde Sky Sport Italia. Recentelijk deed Roma hetzelfde al met verdediger Roger Ibanez, die een contract tekende met daarin een afkoopclausule van tachtig miljoen euro. Het contract van de oud-Feyenoorder zal naar verluidt geen afkoopclausule krijgen. Roma wil de rechtsback, wiens huidige seizoen als zijn doorbraak in de Serie A bestempeld kan worden, vastleggen tot 2025. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen