'Zes spelers op weg naar uitgang bij Feyenoord'

6 maart 2021 – Op de achtergrond is Arne Slot al hard bezig met het formeren van een vernieuwd Feyenoord. De oefenmeester, die AZ besloot te verruilen voor de Rotterdamse topclub, staat voor een flink karwei. Er lijkt namelijk een grote schoonmaak aanstaande in De Kuip, als hij komende zomer het stokje van Dick Advocaat overneemt.

'Zes spelers op weg naar uitgang bij Feyenoord'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Liefst zes spelers trekken volgens het Algemeen Dagblad namelijk de deur achter zich dicht. Naast spitsen Nicolai Jørgensen en Lucas Pratto, die dit seizoen al niet in de plannen voorkomen, zijn er nog meer spelers die niet in de spelopvatting van de coach passen. Ook verdedigers Eric Botteghin en huurling Uros Spajic mogen op zoek naar een nieuwe club. Laatstgenoemde keert in ieder geval terug naar het Russische FK Krasnodar.

Steven Berghuis is nog altijd voor een laag bedrag op te pikken in De Kuip. Zijn gelimiteerde transfersom zakt komende zomer naar de grens van vier miljoen euro. Ook Ridgeciano Haps wil een nieuw avontuur aangaan. De linksback staat open voor een transfer naar het buitenland.

Voor Slot en zijn stafleden is er niet alleen maar nieuws over vertrekkende spelers. Zo kan Lutsharel Geertruida zijn in 2022 aflopende contract verlengen en kan zijn concurrent op de rechtsbackpositie, Bart Nieuwkoop, met een optie voor een extra seizoen langer worden gebonden. Ook met Nick Marsman is Feyenoord in gesprek over het verlengen van zijn contract. De goalie bewees zich dit seizoen meermaals als uitstekende vervanger van Justin Bijlow, die sinds zijn terugkeer weer de voorkeur krijgt.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd