Scorende Madueke over Oranje: "Wie weet in de toekomst"

7 maart 2021 – PSV-aanvaller Noni Madueke heeft een dienstverband bij het Nederlands elftal definitief niet uitgesloten. De invaller maakte op bezoek bij Fortuna Sittard (1-3) na blessureleed het derde doelpunt van de middag namens de Eindhovenaren en werd na afloop opnieuw gevraagd naar een eventuele interlandloopbaan voor het Nederlands elftal. "Wie weet wat er in de toekomst gebeurt. Nederland heeft een great team."

Scorende Madueke over Oranje: "Wie weet in de toekomst"

Afgelopen week kwam naar buiten dat er een optie is voor het talent om voor Nederland te kiezen over een korte periode. "Als er nu een oproep zou komen? Dan moet ik het zien, dat weet ik niet", glimlachte de jonge aanvaller desgevraagd tegenover ESPN over zijn keuze. "Ik zou er trots op zijn, dat ze me herkennen als een speler die voor Oranje zou kunnen spelen. Ik sluit het zeker niet uit, misschien in de toekomst?" 

Lees ook: Madueke over Oranje: "Als het kan, sluit ik dat zeker niet uit"

Tevens werd de voorhoedespeler ook gevraagd naar zijn comeback bij PSV, voor wie hij na blessureleed meteen belangrijk was. "Het was een mooie treffer en ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen. Winnen en doelpunten scoren, dat is een perfecte rentree", aldus de doelpuntenmaker. "Ik ben heel blij om weer terug te zijn en gelukkig staan er de komende weken ook twee mooie wedstrijden voor de deur." Of hij aan de aftrap kan staan, liet Madueke in het midden. "Dat is aan de coach."

PSV

gerelateerd