Klaassen eerlijk: "Ze zijn er niet aan te pas gekomen"

11 maart 2021, 21:45   Bijgewerkt: 11 maart 2021, 23:09

Ajax-middenvelder Davy Klaassen erkent dat het verschil met Young Boys donderdagavond in de achtste finales van de Europa League heel erg groot was. De doelpuntenmaker merkte dat de Amsterdammers veel sterker waren dan de bezoekers uit Zwitserland (3-0). "Ze zijn er niet aan te pas gekomen, we hebben heel goed gespeeld."

Dat zei Klaassen, die het eerste doelpunt van Ajax voor zijn rekening nam, direct na de royale overwinning tegenover RTL 7. "Het is zeker nog geen kat-in-het-bakkie, maar we zijn wel heel ver", glimlachte de middenvelder, die merkte dat Ajax eigenlijk de hele wedstrijd de betere partij was. Dat het toch relatief lang duurde voordat de eerste goal viel, was vooral te wijten aan de eindpass.

"Het liep de hele wedstrijd wel echt bij ons, maar de laatste pass was telkens verkeerd. Lukt dat wel, dan staan we met rust al een paar doelpunten voor. Maar met 3-0 mag je zeker niet klagen, daar teken je op voorhand voor", wist de international van het Nederlands elftal. "Misschien wilden we de laatste pass eerst wel te snel geven."

Over zijn treffer op aangeven van Dusan Tadic, die al vaker aangever bij Klaassen was of juist de afmaken uit een pass van Klaassen: "Ik heb een goede klik met Tadic, we hebben goed gevoel van elkaar waar we staan in het veld, ja. Dat is een lekkere combinatie", zei de in de zomer teruggekeerde Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen