Jansen eind maart met AZ in gesprek over eigen toekomst

13 maart 2021, 23:24

Pascal Jansen gaat eind deze maand met de directie van AZ in gesprek over zijn toekomst als hoofdtrainer. Jansen nam in december het stokje over van de weggestuurde Arne Slot, en zou zelf graag langer eindverantwoordelijke blijken. Tijdens de interlandbreak, in de laatste week van maart, zal daarover intern meer duidelijk worden.

Jansen kondigde de gesprekken zaterdagavond aan tegenover ESPN, nadat zijn ploeg net met 4-1 had gewonnen van FC Twente. Daarbij gaf hij zelf aan zeker open te staan voor een langer verblijf. "Ik heb het reuze naar mijn zin", begon hij. "We gaan eind deze maand eens rustig met elkaar praten over een mogelijke toekomst." Hoe de directie er zelf in staat, kon Jansen niet zeggen. "Op dit moment heb ik geen indicaties."

Het liefst zou Jansen de samenwerking in de huidige vorm voortzetten, al is ook een andere functie een mogelijkheid. "We gaan het hebben over mijn toekomst. Of dat het hoofdtrainerschap of iets anders is, zal tijdens het gesprek moeten blijken. Ik zou graag bij AZ blijven werken en als dat als hoofdtrainer kan, heel graag."

Jansen was bij AZ werkzaam als assistent-trainer toen hij in december het stokje overnam van Arne Slot, die werd ontslagen nadat hij gesprekken voerde met Feyenoord. Onder zijn leiding speelden de Alkmaarders negentien wedstrijden, waarvan er elf werden gewonnen, twee gelijkgespeeld en zes verloren. AZ doet onder Jansen nog altijd volop mee in de strijd om plek twee, en dus een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen