Okoye over Ajax: "Dat is natuurlijk leuk om te lezen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 maart 2021 – Maduka Okoye presteert uitstekend bij Sparta Rotterdam en staat inmiddels op het verlanglijstje van Ajax. De Amsterdammers willen de doelman graag naar de Johan Cruijff ArenA halen, maar volgens Okoye zijn het op dit moment enkel nog geruchten. Trainer Henk Fraser gunt zijn goalie de stap naar Ajax en kijkt daarbij ook meteen naar de toekomst van Sparta.

Okoye over Ajax: "Dat is natuurlijk leuk om te lezen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik zou dat alleen maar mooi vinden voor hem, maar wij hebben hem nu nog. Het is de realiteit dat hij nog behoorlijk lang vastligt", vertelde Fraser voor de camera van ESPN over zijn doelman, die een contract heeft tot medio 2022 met een optie voor nog twee jaar. Sparta kan dus een transfersom verwachten. Dat hoop ik, want dat betekent dat we misschien wat spelers kunnen toevoegen."

Okoye liet na de 2-0 overwinning op RKC Waalwijk weinig los over een eventuele transfer. "Ik heb nog niks gehoord, het is nu vooral een gerucht", aldus de geboren Duitser. "Het is leuk om te lezen dat Ajax interesse heeft. Dat betekent dat ik goede prestaties neerzet bij Sparta. Mijn focus ligt nu bij Sparta. Op dit moment speelt er nog niks. We gaan kijken wat er zal gebeuren."

De 21-jarige Okoye is bezig aan zijn eerste seizoen op Het Kasteel, waar hij afgelopen zomer neerstreek. Inmiddels heeft hij twintig wedstrijden in de Eredivisie gespeeld en zijn de Rotterdammers zo goed als veilig in de strijd tegen degradatie. Okoye speelde jarenlang in de jeugd van Bayer Leverkusen en was daarna actief bij Fortuna Düsseldorf. Hij heeft ook al vijf interlands voor Nigeria achter zijn naam staan.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd