Marokko
0 – 0
Spanje

'Slot sprak al met Van de Streek en Clasie over transfer'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 maart 2021 – Op de achtergrond is Arne Slot al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen bij Feyenoord. De coach die in de zomer de taken van Dick Advocaat overneemt, heeft al enkele versterkingen op het oog. Er hebben bovendien al gesprekken plaatsgevonden, meldt Feyenoord Transfermarkt.

'Slot sprak al met Van de Streek en Clasie over transfer'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slot zou al met drie spelers hebben gesproken over een eventuele overgang naar De Kuip. Onder meer Sander van de Streek van FC Utrecht is in beeld, meldt het doorgaans betrouwbare medium. De 27-jarige aanvallende middenvelder beschikt over een contract tot 2023 bij Utrecht. Dit seizoen was de middenvelder al goed voor acht doelpunten in de Eredivisie. Slot zou in hem aan welkome versterking zien, maar het is de vraag of zijn komst te realiseren is gezien de financiële situatie bij Feyenoord. Eerder werkten Slot en Van de Streek al samen bij SC Cambuur, waar Slot als assistent-trainer fungeerde.

Daarnaast sprak Slot ook al met Jordy Clasie en Bruno Martins Indi, die allebei bij AZ spelen. Het contract van Clasie loopt in de zomer af, al heeft AZ nog wel de optie om het contract met een jaar te verlengen. De vraag is of AZ dat gaat doen aangezien hij dit seizoen geen vaste basiskracht is. Martins Indi wordt door AZ gehuurd van Stoke City, waar hij nog een contract heeft tot 2022. Beide spelers hebben uiteraard veel ervaring in het Feyenoord-shirt opgedaan.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd