Bosz vreest na nieuwe tegenslag niet voor ontslag bij Leverkusen

21 maart 2021, 21:23   Bijgewerkt: 21 maart 2021, 21:28

De teleurstelling was van het gezicht van trainer Peter Bosz af te lezen toen zondag het laatste fluitsignaal klonk in Berlijn. De positie van Nederlandse trainer van Bayer Leverkusen is door de nederlaag tegen Hertha BSC (3-0) een stuk wankeler geworden, maar Bosz is ervan overtuigd dat hij het tij nog kan keren.

"Ja", was het korte antwoord van Bosz op de vraag of hij ook na de interlandbreak op de bank zit bij Bayer Leverkusen. "Ik ben zeer teleurgesteld. Als je in het voetbal wilt winnen, moet je doelpunten maken en doelpunten voorkomen. Dat hebben we vandaag niet goed gedaan. De eerste, tweede en derde poging van de tegenstander ging erin. Halverwege was de wedstrijd al bijna gespeeld. We hebben het als team gewoon niet goed gedaan."

De kans dat Bayer Leverkusen zich gaat plaatsen voor de Champions League is door de nederlaag tegen Hertha BSC weer wat kleiner geworden. Die Werkself bezetten de zesde plaats en hebben zeven punten minder dan nummer vier Eintracht Frankfurt. Na de interlandpauze hervat Bayer Leverkusen de competitie met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Schalke 04.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen