Utrecht langer door met Boussaid, Troupée mag vertrekken

26 maart 2021, 19:20

FC Utrecht is vrijdag met contractnieuws naar buiten getreden. De Eredivisie-club gaat langer door met zeven spelers, die dat allemaal vrijdag te horen hebben gekregen. De meest aansprekende naam in het rijtje contractverlengingen is die van Othmane Boussaid.

De club heeft besloten om de optie in het contract van de 21-jarige middenvelder te lichten. De spelmaker, die vorig seizoen op huurbasis voor NAC Breda speelde, zal zodoende tot 2022 bij de selectie van Utrecht horen. Ook in de contracten van Jeredy Hilterman, Rida El Barjiji, Joey Houweling, Jord Ruijgrok, Mark Pabai en Tim Pieters van Jong FC Utrecht zijn gelicht. Hetzelfde geldt voor Mees Rijks van Utrecht Onder-18. Utrecht geeft tevens aan dat het in gesprek is met eerste doelman Eric Oelschlägel over een nieuw contract.

Wie volgend seizoen niet meer bij Utrecht zal spelen, is Giovanni Troupée. De optie in zijn contract is niet gelicht, waardoor hij op zoek kan naar een nieuwe club. Datzelfde geldt voor Giovanni de la Vega van Jong Utrecht en Tommy van Butselaar van Utrecht Onder-18.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen