'AS Roma heeft serieuze interesse in AZ-captain Koopmeiners'

2 april 2021, 13:48   Bijgewerkt: 2 april 2021, 13:53

AZ-middenvelder Teun Koopmeiners staat vrijdag groot in La Gazzetta dello Sport. De captain van de Alkmaarders werd eerder al concreet gelinkt aan Internazionale, maar ook AS Roma is geïnteresseerd in de diensten van de sterkhouder. 

Dat schrijft de belangrijkste Italiaanse sportkrant van Italië groots vandaag (vrijdag), al heeft het bij de afbeelding een foto gezet van broertje Peer Koopmeiners. Desondanks gaat het toch echt om de captain van AZ, die nog tot en met 2023 vastligt in Alkmaar. Daardoor moet hij zo'n twintig á 25 miljoen euro kosten, een bedrag dat de Romeinen overwegen om op tafel te leggen.

AS Roma's directeur Tiago Pinto zou al hebben gesproken met het management van Koopmeiners, die volgens zijn zaakwaarnemer Bart Baving ook op het lijstje staat van Internazionale. Tegenover FCInternews gaf hij echter wel te kennen nog niet met die club te hebben gesproken. Over AS Roma werd toen geen woord gerept, maar volgens La Gazzetta dello Sport was dat dus wel degelijk het geval.

Koopmeiners heeft inmiddels bijna honderdvijftig officiële wedstrijden voor AZ achter zijn naam. In de regel acteert hij als middenvelder, maar mede door veel blessureleed achterin maakte hij de nodige minuten centraal in het centrum van de verdediging. De eenvoudig international van het Nederlands elftal droeg tijdens de groepsfase van het jeugd EK ook de aanvoerdersband bij Jong Oranje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen