'Liverpool wil deze week duidelijkheid over Kuyt'

Ger
18 juli 2006, 09:26

De geruchten over een vertrek van Dirk Kuyt naar Liverpool blijven aanhouden. Volgens de Engelse krant Daily Mail hopen The Reds binnen twee dagen te beschikken over de aanvaller van Feyenoord. Mocht de snelle overgang mislukken, dan zou Liverpool de interesse verleggen naar David Trezeguet van Juventus.

De Katwijker staat al geruime tijd op de verlanglijst van de Engelse club. Groot obstakel vormt de transfersom die Feyenoord wil ontvangen voor de Oranje-international. De Rotterdammers houden vast aan 15 miljoen euro, maar zo ver wil Liverpool niet gaan.

Kuy zou zelf graag naar de Premier League vertrekken. De aanvaller heeft het naar zijn zin bij Feyenoord, maar de prestaties van de club blijven achter bij zijn verwachtingen. Het steekt Kuyt vooral dat hij komend seizoen met de Rotterdammers niet actief is in de Champions League.

Feyenoord heeft Kuyt een aantal extra vrije dagen gegeven om na te denken over zijn toekomst. De club heeft al eerder aangegeven mee te willen werken aan een transfer, mits de Rotterdammers de juiste transfersom ontvangen.

Als Feyenoord en Liverpool deze week niet tot een akkoord komen, gaat de Engelse club zich mogelijk richten op David Trezeguet. De Franse aanvaller komt komend seizoen met Juventus uit in de Serie B en zou voor een jaar gehuurd kunnen worden.

Volgens De Telegraaf is Erik Nevland van FC Groningen de belangrijkste kandidaat om Kuyt op te volgen als hij daadwerkelijk vertrekt uit De Kuip. Mocht het niet tot een transfer komen, dan sluit Kuyt zich volgende week maandag gewoon bij de groep aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen