Neymar over nieuw contract: "Voel me nu beter dan vorige jaren"

27 april 2021 – Er gaan al lange tijd geruchten dat Neymar zijn contract bij Paris Saint-Germain gaat verlengen en de Braziliaan heeft het inderdaad goed naar zijn zin in Parijs, waar zijn contract in 2022 afloopt. Echt zin om dieper op de contractkwestie in te gaan, had hij echter niet op de persconferentie voor het Champions League-duel met Manchester City.

Neymar over nieuw contract: "Voel me nu beter dan vorige jaren"

De media vroegen Neymar zoals gebruikelijk weer naar zijn contractsituatie. "Ik heb het hier de laatste paar keer al vaker over gehad, dus ik denk niet dat ik er veel over kan zeggen. Mijn contract in Parijs loopt nog even door. Ik heb eerder al gezegd dat ik gelukkig ben en dat ik me hier nu beter voel dan in de afgelopen jaren. Ik heb hier eerder ook moeilijke tijden gekend, dat weet iedereen ook", zei de Braziliaan.

Met PSG speelt hij woensdag de halve finale van de Champions League tegen Manchester City. "We gaan alles in de strijd gooien om ze te verslaan", zei Neymar. "Ik ga alles doen wat in mijn macht ligt om deze wedstrijd te winnen. Mijn doel is om de Champions League te winnen, dat vind ik belangrijker dan de Gouden Bal. Daar ligt mijn prioriteit niet."

Zijn volle focus ligt dus op het duel van morgenavond. "Het wordt sowieso moeilijk", zei Neymar. "Manchester City is een topteam en het is een halve finale. Het wordt net zo moeilijk als tegen Bayern München. We gaan er alles aan doen. We zijn als ploeg behoorlijk gegroeid en de club wordt meer gerespecteerd. We komen steeds dichter bij het winnen van de Champions League."

UEFA Champions League

gerelateerd