Driessen over Berghuis: "Ajax-interesse zou me niet verbazen"

1 mei 2021, 11:10

Het is nog altijd de vraag wat Steven Berghuis komende zomer gaat doen. Arne Slot wil als nieuwe trainer van Feyenoord graag samenwerken met de buitenspeler, maar aan de andere kant is een transfer ook aantrekkelijk voor de club. Op die manier kunnen de Rotterdammers nog geld verdienen aan de aanvaller. Valentijn Driessen rekent op een vertrek.

Berghuis heeft bij Feyenoord nog een contract tot 2022. "Ik heb gehoord dat hij graag weg wil. Ik denk dat hij zal vertrekken", vertelt de chef voetbal via de kanalen van De Telegraaf. Driessen denkt dat hij er verstandig aan doet om in De Kuip te blijven. "Het zou verstandig zijn, want volgend jaar is er een WK en bij Feyenoord speelt hij alles. Bij Ajax of PSV zou hij ook nog wel aan spelen toekomen, maar in het buitenland is het altijd afwachten."

Als Feyenoord Berghuis wel verkoopt, dan zal het nooit voor datzelfde geld iemand terug kunnen halen met zijn kwaliteiten. Dat weet Driessen ook. "PSV wilde hem twee jaar geleden dolgraag. Mark van Bommel was heel ver met hem. Ik sluit ook niet uit dat wanneer Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg tekent, hij Berghuis haalt. Het zou me ook niet verbazen als Ajax op een gegeven moment interesse zou hebben.''

De 29-jarige Berghuis zal er volgende week overigens niet bij zijn als Feyenoord tegen koploper Ajax speelt. De aanvoerder is voor twee duels geschorst na zijn rode kaart tegen Vitesse van vorige week.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen