El Ghazi bewijst gelijk De Boer met treffer tegen Palace

16 mei 2021 – Anwar El Ghazi heeft opnieuw zijn waarde bij Aston Villa bewezen. De buitenspeler, die afgelopen vrijdag voor het eerst in jaren werd opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, zorgde tegen Crystal Palace voor de derde treffer van de middag. Daarmee leek hij zijn ploeg naar een goed resultaat te schieten, maar de thuisploeg won met 3-2.

El Ghazi bewijst gelijk De Boer met treffer tegen Palace

El Ghazi bracht Villa na 34 minuten spelen op 1-2, door de bal na een lage voorzet hard tegen de touwen te schieten. Ruim een kwartier daarvoor had John McGinn de score geopend. Kort voor de treffer van El Ghazi trok Christian Benteke de stand gelijk namens Crystal Palace, waar Jaïro Riedewald op de bank zat en Patrick van Aanholt vertrok.

Wilfried Zaha trok de stand na 75 minuten gelijk, waarna Tyrick Mitchell de Londenaren uiteindelijk naar de overwinning schoot. Daardoor kwam Palace op 44 punten. Aston Villa is eveneens middenmoter en blijft steken op 49 punten.

El Ghazi kreeg afgelopen vrijdag te horen dat hij voor het eerst sinds 2015 weer bij de voorselectie van het Nederlands elftal zit. Tegen Palace tekende de ex-Ajacied voor zijn negende competitietreffer van het seizoen. De buitenspeler moet zich de komende weken nog in de kijker zien te spelen. Van de 34 spelers in de voorselectie moeten er acht afvallen.

Premier League

gerelateerd