Koopmeiners denkt veel aan transfer: "Daar ben ik open in"

18 mei 2021, 09:54

Teun Koopmeiners heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor AZ gespeeld. De 23-jarige middenvelder staat er goed op bij buitenlandse clubs en geeft in een openhartig interview in het Algemeen Dagblad toe veel bezig te zijn met een transfer.

Koopmeiners heeft de belangstelling van meerdere clubs, waaronder AS Roma. Naar eigen zeggen is voor de middenvelder de tijd rijp voor een nieuwe avontuur. "Ik denk er veel aan. En er komt ook best veel op me af. Buitenlandse clubs die bellen. Daar ben ik open in", vertelt de aanvoerder van AZ.

Zijn trainer, Pascal Jansen, weet dat Koopmeiners aan een vertrek denkt. "Het gaat me niet afleiden, maar ik speel gewoon open kaart, ook naar de media toe. Ik zet op dit moment alles op een rij. Het land, de stad, de taal, de mogelijkheden voor mijn vriendin, de trainer. Het moet voor mij perfect zijn."

In de Eredivisie waren dit seizoen zes slechts spelers vaker direct betrokken bij een doelpunt dan Koopmeiners. De middenvelder scoorde vijftien keer (waarvan zeven penalty's) en gaf vijf assists. Mogelijk krijgt het seizoen een mooie einde voor Koopmeiners, want bondscoach Frank de Boer heeft hem opgenomen in zijn voorlopige EK-selectie. "Ik wist dat mijn kansen open lagen voor het EK van volgende maand. En nu behoor ik ook tot de voorselectie. Als ik dat EK haal, is dat niet een kers op de taart maar de hele taart."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen