PEC Zwolle én PSV houden interesse voor Paal in de gaten

27 mei 2021, 19:46   Bijgewerkt: 27 mei 2021, 20:03

Kenneth Paal staat na een goed seizoen bij PEC Zwolle mogelijk voor een mooie transfer naar Frankrijk. Onder meer Bordeaux en Saint-Étienne hebben naar verluidt interesse in de 23-jarige verdediger. Niet alleen PEC Zwolle kan een mooie transfersom voor Paal vangen: ook PSV profiteert mee.

Het Eindhovens Dagblad schreef donderdag dat Paal goed in de markt ligt, zowel bij binnen- als bij buitenlandse clubs. PEC Zwolle zal ook willen meewerken aan een vertrek, aangezien het contract van de verdediger in 2022 afloopt. Deze zomer kan de club nog een mooie transfersom aan hem verdienen, waarbij gedacht wordt aan 1,25 miljoen euro.

Een deel daarvan gaat naar PSV, de club die Paal opleidde en in 2019 na een eerdere verhuurperiode definitief verkocht aan PEC Zwolle. De Eindhovenaren ontvingen destijds 350.000 euro, maar bedongen ook een doorverkooppercentage. Mocht het deze zomer tot een transfer komen, zal PSV een ton verdienen. Eerder werd op dezelfde manier geld verdiend aan de transfers van Jeroen Zoet (bonus) en Jordy de Wijs (doorverkooppercentage).

Paal heeft de belangstelling te danken aan een goed seizoen bij PEC Zwolle. Hij speelde 29 wedstrijden en liet daarin een uitstekende indruk achter. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen